Тук има 448 261 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град София, Малинова долина •  143 335 EUR • ID 70742742 — holmes.bg - [2]
6 Увеличи

Продава 3-стаен град София, Малинова долинаID: 70742742

Виж на картата
143 335 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 135 m2
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / Тухла, 70742742
Допълнителна информация:
БУТИКОВА СГРАДА! ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ! ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД АКТ14!

Представяме ви 3-ст апартамент със следното разпределение - Две спални с излаз към двор , Хол с излаз към двор, складово помещение две бани с тоалетна.

Сградата е с изключителен дизайн в сърцето на Малинова долина, един от най-предпочитаните квартали на София. Разположена в непосредствена близост до булевард 'Климент Охридски', Националната спортна академия (НСА) и Студентски град, новата сграда предлага комбинация от тишина и спокойствие сред градската среда и бърз достъп до всички удобства - търговски центрове, ресторанти, кафенета, места за развлечение и отдих, университети, детски градини и училища.

📍 Основни характеристики на сградата:

Архитектура и Дизайн: Съвременна визия с внимание към детайла, разработена от водещи архитекти. Сградата е създадена с идеята за простор, светлина и максимално удобство на обитателите си.
Локация: Перфектно местоположение в тиха и зелена част на квартал Малинова долина, с лесен и бърз достъп до централни градски точки, булевард 'Климент Охридски', НСА и Студентски град.
Интериор: Висококачествени материали, модерен интериорен дизайн, функционално разпределение на пространствата с акцент на уют и комфорт.
Енергийна ефективност: Сградата е проектирана със специално внимание към енергийната ефективност, осигурявайки ниски разходи за отопление и охлаждане.

Предлагаме ви уникалната възможност да станете част от тази изключителна общност, където качеството на живот се съчетава с комфорта и удобството на модерното градско живеене. Изберете своя нов дом в сграда, която сетивно отразява вашите желания за спокоен, но динамичен начин на живот.

🔍 За огледи и допълнителна информация: Не се колебайте да се свържете с нас. Открийте вашето идеално място за живеене в един от най-желаните квартали на София - Малинова долина. Ние сме тук, за да ви помогнем да направите следващата стъпка към вашето ново жилищно приключение! Обадете се сега и цитирайте следния код:5663
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:48 на 18 май, 2024 год. Обявата е посетена 8 пъти
Агенция:
Агенция ИНКЛУЗИВ БЪЛГАРИЯ АД
ИНКЛУЗИВ БЪЛГАРИЯ АД
град София, бул. 'Тодор Александров' 71, ет.5

Офис телефони: 0885221223
Телефон: 0885221223

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: